upload problems

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Solved

come on guys too many people reporying problems with uploads...whats the problem. I love this site.....please sort it out
Photo of Martin Hurwitz

Martin Hurwitz

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Colin Verrill

Colin Verrill

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
me to
Photo of Colin Verrill

Colin Verrill

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
hi martin, theirs a good chance it may be your browser, i have just changed
to google chrome, poblem solved
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18145 Posts
  • 1309 Reply Likes
Thank you Colin for this information, can you please let me know what browser did you used before switching to Chrome?
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18145 Posts
  • 1309 Reply Likes
Hello Martin, can you please let me know what broswer (and version) are you using?
Photo of Cailin

Cailin

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Jasenka, I have the same problem. The pictures stay on the "submit" page but they don't get published. I tried both Firefox and Internet explorer. It's not a browser problem, it's Pixoto that's screwed up.
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18145 Posts
  • 1309 Reply Likes
Thank you for information Cailin. Can you please post link to your Pixoto profile?
Photo of Colin Verrill

Colin Verrill

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
used ie9 now chrome
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18145 Posts
  • 1309 Reply Likes
Thank you for information Colin.

This conversation is no longer open for comments or replies.