Trouble up loading photos

  • 3
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Problem solved

Error please log in first when uploading photos, I am already logged in. I logged out and back in same problem. Some photos uploaded without problem but some get stuck at 100% with above error message
Photo of Lawrence Kelly

Lawrence Kelly

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 3
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 17831 Posts
  • 1286 Reply Likes
Hello Lawrence, I'm sorry you are having problems. Can you please try signing out, clearing your browser cache and then sign back in?

Can you please let me know what browser and OS are you using?
Photo of Dean Thorpe

Dean Thorpe

  • 37 Posts
  • 6 Reply Likes
Same here, I get

File: IMG_0007.JPG Please log in first.

Signed out, cleared cache, signed back in and still does it :(

I use Windows 7 and Chrome
Photo of Jane Bjerkli

Jane Bjerkli

  • 45 Posts
  • 2 Reply Likes
Same problem here. I use Firefox.
Photo of Dipali

Dipali

  • 1846 Posts
  • 94 Reply Likes
Same with me too. I use Windows 8. and Chrome browser.

Please also refer - http://community.pixoto.com/pixoto/to...

Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 17831 Posts
  • 1286 Reply Likes
Thank you all for this information. There is a problem, and I sent information about it to the management. I will let you know when I get reply.
Photo of Scott Murphy

Scott Murphy, Official Rep

  • 542 Posts
  • 55 Reply Likes
The problem should be resolved. This was a bug created by Google and they have fixed it on their end. Thank you for reporting it!
Photo of Dipali

Dipali

  • 1846 Posts
  • 94 Reply Likes
Yes , it's working now. Thanks!

This conversation is no longer open for comments or replies.