Problem with Ads wrongly placed on page (Google Chrome)

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: User was viewing on 110% - solved

Hi,
probably Pixoto did an update of the site I guess since
as of yesterday (Nov 27) Ads are overlapping pictures on "My Images" page
when using google Chrome.
problem does not exist in microsoft's Edge
Removing all browser history and cookies does not solve it, so this is really a problem of the site not behaving correctly in Chrome.
Together with the moved Ads, also the buttons above the pictures behave differently (centered in stead of left aligned).
See below:
Photo of Ad Spruijt

Ad Spruijt

  • 413 Posts
  • 62 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18084 Posts
  • 1302 Reply Likes
Hi Ad, thank you for information, I'll forward it to our tech.
Photo of Ad Spruijt

Ad Spruijt

  • 413 Posts
  • 62 Reply Likes
Hi, any update on this?

FYI: running windows 10 & even tried reinstalling Chrome... doesn't help...
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18084 Posts
  • 1302 Reply Likes
Hi Ad, we are having issue with replicating your problem (we don't see that ad).
Can you please send me (to jasenka@pixoto.com) code for page as you are seeing it with that ad?
Photo of Ad Spruijt

Ad Spruijt

  • 413 Posts
  • 62 Reply Likes
Just sent it Jasenka. Including some extra screenshots.
It's easy to reproduce in my case :-)
Photo of Ad Spruijt

Ad Spruijt

  • 413 Posts
  • 62 Reply Likes
Hope you find a cause & solution soon
Photo of Jasenka

Jasenka, Official Rep

  • 18084 Posts
  • 1302 Reply Likes
Thank you for e-mails Ad, I forwarded them to our tech to be checked.

This conversation is no longer open for comments or replies.