Not uploading

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Solved

Still having difficulty loading an image. It can take up to an hour if it loads at all.
Photo of Fraser Cocks

Fraser Cocks

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Jason Kiefer

Jason Kiefer, Official Rep

  • 2228 Posts
  • 360 Reply Likes
Fraser - We've had a ton of issues with Google this weekend and it has effected us on all fronts. We seem to be over the hump now. Please let me know if you continue to have this issue. Sorry for your frustration!
Photo of Fraser Cocks

Fraser Cocks

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
It is behaving differently but still not uploading. The frame shows 100% but no image is seen. I have tried selecting the submit button at that point but that hasn't worked. I will keep trying...Fraser
Photo of Fraser Cocks

Fraser Cocks

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
I uploaded and installed all the relavent Microsoft updates and then tried uploading an image again. I tried for three hours with no success and no change. It still shows 100% loaded with no image showing.

I guess there is always tomorrow...
Photo of Jason Kiefer

Jason Kiefer, Official Rep

  • 2228 Posts
  • 360 Reply Likes
Fraser - can you try again with another browser (firefox or chrome) and tell us it that works? If it does it's an issue with IE...

This conversation is no longer open for comments or replies.