Images not uploading

  • 2
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Solved

Images not uploading, I have tried different file sizes and different times of the day
Photo of Angi Nelson

Angi Nelson

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 2
Photo of Jason Kiefer

Jason Kiefer, Official Rep

  • 2228 Posts
  • 359 Reply Likes
Angi - I see you've uploaded a number of images today (awesome shots BTW). Did everything start working again? FYI - Uploading works much better in Firefox or Chrome.
Photo of Angi Nelson

Angi Nelson

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi there
Ive only managed due to pure persistance and trying about 50 times. I am using internet explorer and am not keen to change just for one website
Photo of Justin Kifer

Justin Kifer, Official Rep

  • 949 Posts
  • 193 Reply Likes
Can you elaborate on what is happening when you are trying to upload?

Really sorry for your trouble!
Photo of BF Clark

BF Clark

  • 60 Posts
  • 4 Reply Likes
I am using Firefox and the site says the image is 100% uploaded but it isn't showing the upload and I am getting the message something like "your beautiful image is processing" or something like that.
Photo of Alina Botica

Alina Botica

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Same here...using Chrome. It's been over 3 days like this.

The site says the image is 100% uploaded but i'm getting the message "processing your beautiful image...please hold on" and i'm holding for over 3 days.
Photo of Anita Apars

Anita Apars

  • 22 Posts
  • 1 Reply Like
Using internet explorer as well and have tried several times. I did receive the "...beautiful image..." screen once, but mostly it's just clocking. The first image I uploaded was very quick.
Photo of Sidi Suryadibrata

Sidi Suryadibrata

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I am using Firefox too and the site says that the image is 100% uploaded but it isn't showing the upload and I am getting the message something like "your beautiful image is processing" or something like that. Why is this happen

This conversation is no longer open for comments or replies.