Star filtering fails after first page of reviews

  • 3
  • Problem
  • Updated 7 months ago
  • Solved
When I look at another user's reviews, and filter by star rating, it works fine for the first page of listings.  But it fails after that. For example, try https://www.imdb.com/user/ur32764997/reviews, filter on 7 stars, then try "load more" at the bottom.  You'll get a mix of other star-rated films from then on.  This happens for any reviewer that has enough to fill the first page.

Photo of Nick Burfle

Nick Burfle

  • 102 Posts
  • 131 Reply Likes

Posted 8 months ago

  • 3
Photo of bderoes

bderoes, Champion

  • 1530 Posts
  • 2485 Reply Likes
Confirming what Nick reports above.

Also tried to use the ratings filter on 
https://www.imdb.com/user/ur2467618/reviews
but get error 500 regardless of which sort/select option I choose. (Message: Something's gone wrong! We're sorry. Our team has been notified about the problem. Please try again later.)
Photo of Nick Burfle

Nick Burfle

  • 102 Posts
  • 131 Reply Likes
I can say from prior experience that the error 500 situation seems to happen whenever reviewers have huge numbers of reviews, not just the UR above.  I don't know the threshold for problems; it seems to be on the order of 10,000.
Photo of Taylor

Taylor, Official Rep

  • 379 Posts
  • 335 Reply Likes
Hi Nick! 

Thank you for sharing this with us. I'veforwarded this information to our technical team for further investigation.

I'll reply once we receive further information - thank you for your patience!
(Edited)
Photo of Claire

Claire, Official Rep

  • 1702 Posts
  • 1155 Reply Likes
Hi Nick & bderoes,

Our engineering team has confirmed that this issue is now resolved.

Please let us know if we can offer any further help.
Photo of Nick Burfle

Nick Burfle

  • 102 Posts
  • 131 Reply Likes
Thanks, Claire.